Arbejder du i lægepraksis, og vil du holde dig opdateret på ny viden?

Så har vi samlet en række interessante artikler særligt til dig, der arbejder som konsultationssygeplejerske eller læge.

Få hjælp til samtaler og sygdomsforebyggelse med nye patientmaterialer

Som sundhedsfaglig kan det være svært at levere al den information til patienterne, som man egentlig ønsker, indenfor den begrænsede tid man har til rådighed til hver patient. For at afhjæpe netop det problem, tilbyder vi dig som sundhedfaglig en lang række materialer, som du kan få tilsendt ganske gratis. Læs mere om vores seneste patientbrochurer og andet materiale herunder.

Alvorlig pneumokoksygdom: hvem er risikopatienterne?

Pneumokokker er den hyppigste årsag til almindelig lungebetændelse hos voksne, hvor den er skyld i ca. 2 ud af 3 alvorlige lungebetændelser.

Ny patientbrochure kan nu bestilles: HPV kan ramme både mænd og kvinder gennem hele livet

Igennem dit arbejde i lægepraksis, ved du nok allerede, at HPV ikke skelner mellem mænd og kvinder. Men ved dine patienter det?

Det danske sundhedsvæsen: Hvad mener danskerne egentlig?

Igennem dit arbejde i lægepraksis, ved du nok allerede, at HPV ikke skelner mellem mænd og kvinder. Men ved dine patienter det?

Vil du også holde dig fagligt opdateret?

Hvis du er som sygeplejersker og praktiserende læger er flest, så har du travlt.

HPV-infektion i Danmark: Tænker du også på dine voksne patienter?

HPV infektion rammer ikke kun den yngre aldersgruppe. Vi ved, at alder er en risikofaktor for vedvarende HPV-infektion.

Vaccinebekymring – Fakta og myter

Der er mange myter og misforståelser om vaccination. Her på siden finder du let tilgængeligt materiale, som belyser de mest hyppige af disse.

3 fantastiske apps for dig, der er sygeplejerske

Sygeplejersker har uendelige tjeklister og ofte tager mængden af administrative arbejdsopgaver simpelthen alt for meget tid og fokus væk fra at hjælpe og pleje patienter. Men der findes et par værktøjer, der kan gøre livet som sygeplejerske lidt lettere.

Bruger du også den motiverende samtale?

En nylig undersøgelse viser, at der er en forbindelse mellem simpel smalltalk samt kropssprog og en positiv indflydelse på patienternes helbred, og derfor er disse samtaler værd at bruge tid på at optimere.


Lær hvad der rører sig i branchen, og få konkrete tips og inspiration, som du kan bruge i dit arbejde.

Deltag i læringsrige møder og online webcasts sammen med medicinske eksperter – du kan deltage i sessionerne alene eller med dine kolleger, og får svar på de spørgsmål du har om et givent emne.

Download materialer som du kan bruge i dit daglige arbejde (plakater, informationspjecer, osv.).

Modtag regelmæssigt informative emails målrettet praktiserende læger og sygeplejersker i praksis. 1300 praktiserende læger og sygeplejersker er allerede tilmeldt!

Få adgang til informative MSDInsight sider, hvor du kan fordybe dig i terapiområder og praktisk information om vaccination, osv.

Læs relevante professions-relaterede artiker, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.