Vil du også holde dig fagligt opdateret?

Hvis du er som sygeplejersker og praktiserende læger er flest, så har du travlt. Dine arbejdsdage kan være lange og hektiske, og tiden til efteruddannelse og fordybelse kan derfor være knap. Men særligt for sundhedsprofessionelle er det vigtigt at holde sig opdateret på den nyeste viden, så patienterne i sidste ende kan få den bedst mulige pleje og behandling.

Heldigvis er mulighederne for efteruddannelse når og hvor det passer den enkelte i dag mange, takket være digitaliseringen og de mange online muligheder. Især under Corona-pandemien er den digitale fjernadgang til læring blevet ekstra relevant.

Vores erfaring er, at sygeplejersker er meget interesserede i at tilegne sig ny viden, og derfor tilbyder vi i MSD netop det, i et format som de fleste kan passe ind i en travl hverdag, nemlig via webcasts.

Du kan se en kort introduktion til vores webcasts her

Lær kvit og frit af dygtige specialister

I MSD tilbyder vi efteruddannelse til sundhedsfaglige, inklusive sygeplejersker og praktiserende læger. Her kan du kvit og frit lære af førende sundhedsfaglige eksperter med stor erfaring indenfor relevante, faglige emner, blandt andet vaccination, onkologi, immunologi og infektionsmedicin

Vores webcasts tilbydes online, så du kan lytte med, derfra hvor det passer dig og på dit foretrukne device – hvad end det er via tablet eller mobil eller via din arbejdscomputer. Og de er skåret ind til benet, så du ikke skal bruge hele og halve dage, men oftest bare et par timer.

Vi håndplukker de dygtigste oplægsholdere, som altid er professionelle og med stor erfaring. Undervejs er der rig mulighed for at få svar på netop dine spørgsmål og for at indgå i den faglige debat.

Du kan se hvad oplægsholderne synes om vores webcasts her

96 procent: ”Oplæggene er meget relevante”

Vi har lavet webcasts i adskillige år, og har derfor stor erfaring heri. Tilbagemeldingerne fra vores webcast-deltagere er oftest også meget positiv. Blandt andet fremhæver mange hvor let det er at deltage, samt den gode formidling og struktur og anvendeligheden af indholdet i praksis.

Hele 96 procent af tidligere deltagere synes for eksempel, at oplægget er relevant eller meget relevant for deres arbejde, og 90 procent af dem svarer, at kvaliteten af webcastet er høj eller meget høj.

Du kan lære mere om, hvad tidligere deltagere synes om MSDs webcasts her

Det er meget let at deltage i MSDs webcast. Er du sygeplejerske i praksis eller praktiserende læge kan du modtage invitationer direkte i din indbakke ved at oprette en bruger på vores portal til sundhedsfaglige; MSDInsight. Arbejder du på hospital skal invitationen gå gennem din ledelse. Dette kan din MSD-repræsentant være behjælpelig med. Dette kan du også lære mere om på MSDInsight.

MSD webcasts følger gældende regler i forhold til indhold og regionale aftaler.

Bruger du også den motiverende samtale?

En nylig undersøgelse viser, at der er en forbindelse mellem simpel smalltalk samt kropssprog og en positiv indflydelse på patienternes helbred, og derfor er disse samtaler værd at bruge tid på at optimere.

3 fantastiske apps for dig, der er sygeplejerske

Sygeplejersker har uendelige tjeklister og ofte tager mængden af administrative arbejdsopgaver simpelthen alt for meget tid og fokus væk fra at hjælpe og pleje patienter. Men der findes et par værktøjer, der kan gøre livet som sygeplejerske lidt lettere.


Lær hvad der rører sig i branchen, og få konkrete tips og inspiration, som du kan bruge i dit arbejde.

Deltag i læringsrige møder og online webcasts sammen med medicinske eksperter – du kan deltage i sessionerne alene eller med dine kolleger, og får svar på de spørgsmål du har om et givent emne.

Download materialer som du kan bruge i dit daglige arbejde (plakater, informationspjecer, osv.).

Modtag regelmæssigt informative emails målrettet praktiserende læger og sygeplejersker i praksis. 1300 praktiserende læger og sygeplejersker er allerede tilmeldt!

Få adgang til informative MSDInsight sider, hvor du kan fordybe dig i terapiområder og praktisk information om vaccination, osv.

Læs relevante professions-relaterede artiker, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.